Maria-Galland Klassiek

Een klassieke behandeling van 75 minuten met de producten van Maria-Galland. Uw huid wordt gereinigd met een milde reinigingsmilk, daarop volgt de dieptereiniging met een peeling en als afsluiting van de reiniging wordt de zuurgraad van de huid herstelt met een lotion. Na het gezichtsstoombad worden de huidoneffenheden verwijderd. Na deze intensieve reiniging wordt de huid gevoed met een power ampul en krijgt u een uitgebreide gezichts-en decolleté massage. De behandeling eindigt met een voedend masker met daarna uw dagverzorging.

Prijs: € 74,00

Maria-Galland Cocon

Deze behandeling is gericht op meer ontspanning en huidverbetering door de speciale massage en het  schuimmasker wat zacht aanvoelt en een milde warmte afgeeft waardoor de werkstofcomplexen die aangebracht zijn  beter opgenomen worden door uw huid.  Een geschikte behandeling om te huid weer in balans te brengen en u een ontspanning te laten ervaren. Inclusief een power ampul en uitgebreide reiniging zoals omschreven bij de klassieke behandeling. Deze behandeling duurt 90 minuten.

Prijs: €88,00

Maria-Galland Thallaso

Net zoals bij de andere behandelingen wordt uw huid zorgvuldig gereinigd. Bij deze behandeling wordt het Thalasso  masker gebruikt. Dit is een algen masker wat koel aanvoelt op de huid en zorgt voor een flink vochtherstel. Voor alle huidtypen geschikt, kan het hele jaar gebruikt worden, maar vooral in de zomer een heerlijk verkoelend en kalmerend effect. Ook zeer geschikt voor de gevoelige huid. Duur van de behandeling: 90 minuten

Prijs: €85,00

Maria-Galland Modelage

Deze behandeling is de klassieker onder de Maria-Galland gezichtsbehandelingen. Bij deze gezichtsbehandeling wordt gebruik gemaakt van een hard wordend kleimasker welke ook warm wordt door een speciaal procédé. Doordat de huid tijdelijk wordt afgesloten en warm wordt, worden het power ampul en de crème’s met werkstoffen die op de specifieke gedeeltes op het gelaat worden aangebracht beter door de huid opgenomen en ziet de huid er weer als nieuw uit. Duur van de behandeling: 90 minuten.

Prijs: €91,00

Maria-Galland Profilift

Bij deze gezichtsbehandeling is de aandacht gericht op versteviging van de gelaatstrekken door middel van een combinatie van drukpuntmassage volgens de shiatsu methode en klassieke massage in combinatie met een ampul die liftend werkt. Het masker welke bij deze behandeling gebruikt wordt is geen pakking, maar een crème masker met een hoge concentratie aan werkstoffen. Tijdens de inwerktijd van dit masker krijgt u een voetmassage gebaseerd op voet reflexzone massage. een heerlijke behandeling voor de rijpere huid. Duur van de behandeling: 100 minuten.

Prijs: €91,00