Cenzaa Impressions

Een ideale kennismakingsbehandeling van een uur. Om in de sfeer van de behandeling te komen beginnen wij met een voetenbadje met daarin een van de gekozen vier aroma- element geuren. Na een warm compres wordt uw huid gereinigd. Hierop volgt de dieptereiniging, waardoor de dode huidcellen worden verwijderd. Dit stimuleert de celvernieuwing en de huid kan beter werkstoffen opnemen. U krijgt een heerlijke massage met extra voedingsstoffen afgestemd op uw huidtype. Daarna volgt het masker en afsluitend een serum met dagverzorging.

Prijs: €57,50

Cenzaa Moments

Deze  gezichtsbehandeling van anderhalf uur is de uitgebreide versie van de Cenzaa Impressions.U krijgt voor de massage nog een intens reinigend masker en tijdens dit masker een hoofdhuidmassage. U voelt zich herboren na deze ontspannende en huidverbeterende gezichtsbehandeling. Net als bij de Cenzaa Impressions krijgt u een huidanalyse en advies voor uw huidverzorging thuis.

Prijs: € 77,50

Cenzaa Weda

Deze oosterse behandeling duurt 1 uur en 45 minuten. Bij deze uitgebreide gezichtsbehandeling zoals omschreven bij de andere Cenzaa behandelingen krijgt u een voet en onderbeenmassage met weda kruidenbundels, welke de spieren verwarmen en de huid op milde wijze scrubben. Laat u verassen met deze knisperende pakjes en kom volledig tot rust!

Prijs: € 83,50

Cenzaa Botuline Look

Laat uw huid en ogen weer stralen met deze therapeutische ervaring van 1 uur en 45 minuten. Bij deze behandeling wordt er extra aandacht besteed aan uw huid- en oogcontour d.m.v therapeutische ingrediënten. In combinatie met een bindweefselmassage rond de ogen en het uiterst werkzaam Botuline Look masker. De strijd met rimpeltjes wordt aangedaan en uw huid krijgt haar glans weer terug.

Prijs: € 95,00

Cenzaa Botuline Face

Een zeer intensieve doch ontspannende behandeling van twee uur met een actieve bindweefselmassage op het gelaat en het Botuline Face masker met zijn exeptionele werkstoffen. Deze gezichtsbehandeling zorgt voor een uiterst liftend effect! Een totale ontspanning voor lichaam en geest.

Prijs: € 95,00