Wat zijn de mogelijkheden als men last heeft van overbeharing?

U heeft overmatige beharing in het gelaat en/of lichaam en u weet niet wat u daar aan kan doen?

De eerste mogelijkheid is om haren d.m.v. pincet methode eruit te trekken of te laten harsen. De haren worden met de wortel uit het haarfollikel (haarzakje) getrokken. De haarzakjes van waaruit de haren groeien blijven zitten en na een aantal weken verschijnen weer nieuwe haren. Na ongeveer 5 weken is het dan weer nodig om deze te laten verwijderen.

Wilt u definitiever van uw haren af, dan is het mogelijk om bij mij in de salon te elektrisch ontharen of u te laten behandelen met IPL-licht.
Voor deze technieken heb ik mijn specialisatie diploma en heb hierin vele jaren ervaring en goede resultaten. U kunt deze behandelingen gedeeltelijk vergoed krijgen via uw ziektekostenverzekering mits u aanvullend verzekerd bent.

Afhankelijk van uw huidtype en haarkleur wordt er gekozen voor een of beide van deze methodes. Het is namelijk zo dat grijze of blonde haren niet d.m.v. laser/licht verwijderd kunnen worden.
In een persoonlijk gesprek kan ik u hier alles over vertellen wat voor u de beste oplossing is om van uw overtollig haar af te komen.
U kunt mij bellen ( 0575 551423) of mailen (info@salonmarianne.nl).