Wat zijn de mogelijkheden als men last heeft van overbeharing?

U heeft overmatige beharing in het gelaat en/of lichaam en u weet niet wat u daar aan kan doen?

De eerste mogelijkheid is om haren d.m.v. pincet methode eruit te trekken of te laten harsen. De haren worden met de wortel uit het haarfollikel (haarzakje) getrokken. De haarzakjes van waaruit de haren groeien blijven zitten en na een aantal weken verschijnen weer nieuwe haren. Na ongeveer 5 weken is het dan weer nodig om deze te laten verwijderen.

Haren op het lichaam, benen, rug, bikinilijn worden verwijderd met hars van zeer goede kwaliteit zonder dat de huid beschadigd. Zelfs voor wenkbrauwen en bovenlip/kin kan er heel goed geharst worden.

Wilt u definitiever van uw haren af, dan is het mogelijk om bij mij in de salon te komen voor elektrisch ontharen.
Voor deze technieken heb ik mijn specialisatie diploma en heb hierin vele jaren ervaring en goede resultaten. U kunt deze behandelingen gedeeltelijk vergoed krijgen via uw ziektekostenverzekering mits u aanvullend verzekerd bent.

Bij elektrisch ontharen kunnen alle haartjes, behalve donsharen behandeld worden. Dus niet alleen donkere haren, maar ook lichte of grijze haren. Deze lichte haren kunnen namelijk niet met laserlicht of IPL licht behandeld worden. Het is dus een voordeel dat met elektrisch ontharen bijna alle storende haren behandeld kunnen worden. Dit is een behandeling geschikt voor het gelaat.

In een persoonlijk gesprek kan ik u hier alles over vertellen wat voor u de beste oplossing is om van uw overtollig haar af te komen.
U kunt mij bellen ( 0575 551423) of mailen (info@salonmarianne.nl).