Cenzaa Quick

Heeft u weinig tijd en wilt u toch een snelle gezichtsbehandeling, dan is dit ideaal om in 45 minuten klaar te zijn. Uw huid wordt gereinigd, daarna een dieptereiniging en afsluitend een verzorgend masker.

Prijs: €53,50

Cenzaa Impressions

Een ideale kennismakingsbehandeling van een uur. Om te kunnen ontspannen begin ik met een warm kompres. Daarna wordt uw huid gereinigd met daaropvolgend een dieptereiniging, waardoor de dode huidcellen worden verwijderd. Dit stimuleert de celvernieuwing en de huid kan beter werkstoffen opnemen van de huidverzorging die daarna wordt opgebracht. Uiteraard worden ook meeëters en gerstekorrels verwijderd. U krijgt een heerlijke massage met verwarmde olie, daarbij een serum waarin extra voedingsstoffen afgestemd op uw huidtype. Daarna volgt het masker en afsluitend een serum met dagverzorging. Tevens krijgt u advies voor uw huidverzorging thuis.

Prijs: €71,00

Cenzaa Moments

Deze gezichtsbehandeling van 90 minuten is de uitgebreide versie van de Cenzaa Impressions. Hierbij krijgt u nog een heerlijke hoofdhuidmassage en stimulerend masker. Aan het einde van de behandeling ontvangt u ook nog een armmassage. U voelt zich herboren na deze ontspannende en huidverbeterende gezichtsbehandeling. Net als bij de Cenzaa Impressions krijgt u een advies voor uw huidverzorging thuis en om even bij te komen een kopje thee, koffie of een glas water. Uitbreiding met een bindweefselmassage betaalt u een toeslag van 17,00 Euro.

Prijs:  €94,50

Cenzaa ’mini’ behandeling

Deze behandeling is voor u, als u alleen de huid een flinke opfrisbeurt wilt geven. Dus de huid wordt diep gereinigd incl. peeling en daarbij ook nagekeken op ongerechtigheden, zoals gerstekorrels en meeëters. Hierbij wordt ook een gezichtsstoombad gebruikt, net zoals bij de klassieke behandeling. Alleen de massage zit hier dan niet bij in.

Prijs: €71,00

Cenzaa Klassiek

Deze behandeling is een klassieke gezichtsbehandeling, vergelijkbaar met de Moments van Cenzaa, maar dan in plaats van de hoofdhuidmassage krijgt u een gezichtsstoombad.

Prijs: €94,50

Cenzaa Acne behandeling

Speciaal behandeling voor mensen met acne en onzuiverheden. Reiniging van de huid inclusief dieptereiniging en stoombad om de verstopte poriën goed te kunnen ledigen en met een aangepast masker. Plus advies voor thuis. Deze behandeling kan gedeeltelijk vergoed worden door de ziektekostenverzekering mits u aanvullend verzekerd bent.

Prijs: €75,00

Cenzaa Modelage

Luxe gezichtsbehandeling van 1,45 uur. Is de Cenzaa Moments gezichtsbehandeling met een intensief warmte masker, aangepast aan uw huidtype incl. een ampul, serums met geconcentreerde werkstoffen die dieper in uw huid worden opgenomen. Geeft een liftend effect, diepe werking in de huid en verbetering van de huidconditie.

Prijs: €114,50

Cenzaa Saesons

Een uitgebreide gezichtsbehandeling met limited Edition producten van Cenzaa. Met deze producten is een speciale behandeling afgestemd op het seizoen. Met een uitgebreide gezichtsmassage in combi met bindweefsel massage en een speciaal masker voor een dieper effect op de huid. Aangepast aan ieder huidtype, zelfs de meest gevoelige. Laat u verassen, een weldaad voor ‘gezicht’ en geest.

Prijs: €112,50

Extra’s bij een gezichtsbehandeling

Wilt u graag uw wenkbrauwen epileren, harsen, wimpers verven bij deze behandelingen. Dan wordt hiervoor extra tijd ingepland. De kosten hiervoor zijn lager dan als u deze los boekt. Zie prijslijst.